Rioleringswerken en waterputten

Uw specialist in rioleringswerken en regenputten

 • Alle wachtbuizen laten aanleggen voor uw nieuwbouw?
 • Rioleringswerken voor uw bestaande woning?
 • Al uw buizen correct laten aansluiten op het rioleringsnet?
 • Regenput laten plaatsen of vernieuwen?
 • Uw sceptische put laten vernieuwen?
 • Een herstelling aan uw riolering?
 • Infiltratiesystemen?

VDN Construct is uw specialist in rioleringswerken, regenputten, sceptische put en infiltratiesystemen.

Rioleringswerken van a tot z

Wij helpen u van a tot z bij uw rioleringswerken. Dat houdt in dat wij de graafwerken uitvoeren. Als het nodig is, verwijderen we vooraf ook bestrating en klinkers om de rioleringswerken te kunnen uitvoeren. We zorgen er uiteraard ook voor dat het puin, het afval en de oude buizen afgevoerd worden.

Rioleringsstelsel vernieuwen of herstellen

Daarna herstellen we of vernieuwen uw rioleringsstelsel. Of – als het om een nieuwbouw gaat – we leggen de wachtbuizen klaar en sluiten de rioleringsbuizen correct aan op het rioleringsnetwerk. Na de werken leggen we bestrating en klinkers terug zoals ze lagen. Wij metselen ook putten op tot op hoogte van het maaiveld.

Gescheiden rioolstelsel voor nieuwbouw en grote verbouwing

De wetgeving verplicht u om een gescheiden rioolstelsel aan te leggen als u een nieuwbouw zet of een heel grondige renovatie voorziet van een bestaande woning. Dat houdt in dat u uw afvalwater in een aparte riolering moet lozen.

Riolering conform de voorschriften van uw gemeente

Uw regenwater (of hemelwater zoals de wetgever het noemt) mag niet in datzelfde rioleringsnet afgevoerd worden. Het afvalwater wordt afgevoerd naar een waterzuiveringsinstallatie. Het regenwater dat u niet gebruikt wordt afgeleid naar een waterloop. VDN Construct zorgt voor een correct rioleringsstelsel conform de wet en conform de voorschriften van uw gemeente.

Een regenput: een wijze investering door regenwaterrecuperatie

VDN Construct zorgt ook voor de plaatsing van uw waterput. Een regenput plaatsen kan u heel wat centen besparen:

 • U verbruikt minder drinkwater en ziet uw rekening voor drinkwater flink dalen. Zo kan u voor uw gezin met vier personen tot wel 250 euro jaarlijks besparen.
 • Als u uw regenwater ook gebruikt voor uw wasmachine, hoeft u ook minder wasmiddel te gebruiken omdat regenwater veel zachter is dan leidingwater.

Wij plaatsen uw regenput zoals het hoort – conform de wetgeving en voorschriften – met  de nodige vakkennis en technische achtergrond.

Waarom VDN Construct kiezen voor uw rioleringswerken en regenput?

Als u met VDN Construct in zee gaat, bent u zeker van:

 • Kwaliteit
 • Duidelijke afspraken
 • Professioneel advies
 • Perfecte uitvoering van uw rioleringswerken en de aanleg van uw regenput

Prijs rioleringswerken en waterput

Wij hanteren marktconforme prijzen en leveren een perfecte service voor een correcte prijs. Wij komen graag uw project ter plaatse bekijken of we maken een afspraak om uw bouwplannen uit de doeken te doen. Daarna krijgt u een duidelijke, transparante offerte.

VDN Construct werkt in regio Antwerpen en ook verder weg

Wij zijn gevestigd in Zandhoven. Rioleringswerken en regenputten plaatsen in de provincie Antwerpen nemen wij graag op ons. En ook voor projecten in Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen verplaatsen we ons zonder problemen.

Een duidelijke offerte voor uw rioleringswerken en/of waterput?

Wij komen graag bij u langs!
Bel 0479 96 84 27 of mail ons vandaag nog!

Menu