Badkamerrenovatie of nieuwe badkamer?
VDN Construct!

Uw partner voor badkamerrenovatie

 • Uw oude badkamer eruit?
 • Een volledig nieuwe badkamer laten installeren?
 • Of enkel nood aan een nieuwe douche, of nieuw toilet?

VDN Construct zet uw badkamer in een nieuw, fris kleedje! En ook voor kleine renovaties in uw badkamer kunt u een beroep op ons doen.

Afbraak oude badkamer

VDN Construct is heel vertrouwd met afbraakwerken. Daarom kunt u de afbraak van uw oude badkamer gerust aan ons overlaten. We breken uw oude badkamer uit en voeren ook al het oude materiaal weg in een container of met onze eigen aanhangwagen waardoor u flink bespaart op de kosten.

Badkamerrenovatie of nieuwe badkamer van afbraak tot eindafwerking

Als uw oude badkamer uitgebroken is, zorgen we voor een optimale opvolging van de verschillende werkzaamheden voor uw badkamerrenovatie of uw nieuwe badkamer:

 • Elektrische leidingen aanleggen of vernieuwen
 • Afvoerbuizen en waterleidingen aanleggen of vernieuwen
 • Chape plaatsen
 • Muren en plafond bezetten
 • Betegelen
 • Leidingen en kranen aansluiten
 • Bad, douche, toilet en kranen installeren
 • Badkamermeubels plaatsen

Waarom VDN Construct kiezen voor uw badkamerrenovatie of nieuwe badkamer?

Wij zorgen voor een zorgeloze badkamerrenovatie! Omdat wij alle werken nauwgezet opvolgen en coördineren hoeft u zelf niks te regelen of te organiseren. U bent er zeker van dat uw badkamer in ongeveer twee weken volledig gerenoveerd is. Ook uw nieuwe badkamer in uw nieuwbouw installeren we in dezelfde korte periode.

Vakkundig team van gediplomeerde stielmannen

Wij geven u vooraf degelijk advies en helpen u graag met de keuze van de materialen in de groothandel (Desco, Schrauwen, …). Ons team bestaat uit gediplomeerde en vakkundige metsers, loodgieters, chauffagisten, vloerders, bezetters, schrijnwerkers, elektriciens…. Samen zorgen we voor de perfecte, tot in de puntjes afgewerkte badkamerrenovatie.

Wat kost een badkamerrenovatie of nieuwe badkamer bij VDN Construct?

Uiteraard hangt de prijs van uw badkamerrenovatie af van heel wat zaken. Wat moet er precies gebeuren? Zorgen wij ook voor de afbraak en de afvoer van het bouwafval? Wat wilt u precies in uw nieuwe badkamer? Vooral maken we ook altijd een heel gedetailleerde, duidelijke offerte zodat u de kosten van uw nieuwe badkamer goed kan inschatten.

Duidelijke afspraken timing en oplevering

Omdat wij alle werken coördineren en organiseren, kunnen wij kort op de bal spelen. U heeft op die manier maar één enkel aanspreekpunt. We maken duidelijke afspraken over timing en oplevering. Zo weet u perfect wanneer uw badkamerrenovatie klaar zal zijn.

Badkamerrenovatie in heel de provincie Antwerpen en verder weg!

Wij zijn gevestigd in Zandhoven, maar we voeren badkamerrenovaties uit in heel de provincie Antwerpen. Ook naar Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen verplaatsen we ons met plezier voor uw nieuwe badkamer.

Een duidelijke offerte voor uw badkamerrenovatie?

Wij komen graag bij u langs!
Bel 0479 96 84 27 of contacteer ons vandaag nog!