Over ons

Nick Van Dijck: zaakvoerder en zelfwerkend patroon

Nick Van Dijck is zelfwerkend patroon en zaakvoerder van VDN Construct. Hij heeft altijd al een passie gehad voor ‘den bouw’. Als kind hielp hij zijn vader al met metselen tijdens het weekend en in de vakanties.

Vandaag zijn de rollen omgekeerd… want de vader van Nick is mee in het bedrijf gestapt. Hij is meestergast en rechterhand van Nick. Samen met Maxim, de jongste medewerker van VDN Construct, is het team compleet.

Onze waarden en troeven

Open communicatie

Open communicatie staat bij ons centraal! We houden u voortdurend op de hoogte van onze vorderingen bij uw werken.  Ook vooraf maken we duidelijke afspraken en spreken we een timing af. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Eerlijkheid en correcte prijzen

Onze offertes zijn duidelijk, transparant en gedetailleerd. U weet precies wat een bepaald werk u zal kosten. Dat geeft u een goed gevoel en de zekerheid dat u weet wat u zal betalen. Wij hanteren trouwens marktconforme prijzen en leveren uitstekende kwaliteit voor een correcte prijs.

Vakkennis en gedrevenheid

Met ons team hebben we heel wat vakkennis in huis. En vooral ook heel veel passie en gedrevenheid voor wat we dag in dag uit doen. Ons doel? Dat u een tevreden klant bent die het verder vertelt aan familie en vrienden!

Een duidelijke offerte voor uw werken of project?

Wij komen graag bij u langs!
Bel 0479 96 84 27 of contacteer ons vandaag nog!